В новините
 
22.08.2010 16:44   Новината е видяна 4367 пъти
Черноморец-Бургас лидер след победа над Видима-Раковски

„Черноморец - Бургас” оглави класирането на „А” група, след като се наложи у дома над „Видима - Раковски” с 1:0 в мач от 4-тия кръг. След третата си поредна победа възпитаниците на мениджъра Красимир Балъков застанаха на върха с актив от 10 точки преди оставащите мачове от кръга. Загубата на стадион „Лазур” пък беше първа за новака от Севлиево в елита.

         Единствения гол за ценните три точки на „акулите” реализира Адриан Фернандес в 52-рата минута. Тогава след центриране от пряк свободен удар гостите направиха неуспешен опит за изкуствена засада и топката попадна в капитана Траян Дянков, който подаде точно на Фернандес и нападателят порази мрежата красиво с летящ плонж и удар с глава.

         Авторът на гола можеше да попадне в прегръдките на съотборниците си още в 17-ата минута, когато излезе сам срещу вратаря, но вместо да стреля, опита пас към Георги Андонов, ала не го намери. После и Андонов пропусна две изгодни положения. Най-опасното положение за „Видима” се откри пред Ангел Русев, чийто шут прати кълбото на сантиметри от дясната греда.

         През второто полувреме домакините вдигнаха оборотите и стегнаха обръча пред вратата на съперника. След удар на Фернандес топката като по чудо беше избита от защитник на севлиевци пред голлинията. В 52-рата минута обаче логичното се случи и резултатът беше открит. До края пропуски на Андонов и резервите Матиас  Морис и Хектор Гонзалес лишиха „акулите” от по-изразителен успех. Друга резерва- Тодор Паланков, записа официален дебют със синия екип.

         Съставът на „Черноморец-Бургас”: Борел, Зайц, Дянков /к/, Хайри, Старокин, Педриня, Нуно, Дос Сантос /74-Гонзалес/, Фернандес /81-Морис/, Андонов, Тошев /61-Паланков/.
         В следващия, 5-и, кръг „акулите” гостув




Ключови думи: Черноморец - Бургас, Красимир Балъков, Адриан Фернандес, Траян Дянков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |