В новините
 
26.08.2010 09:55   Новината е видяна 5135 пъти
труп на млада жена открит край Ахтопол
Във връзка с публикация в печатно издание за открит обезглавен труп в близост до Ахтопол, ОДМВР Бургас потвърждава факта на намиране на тялото в неделния следобед в района на къмпинг «Делфин» от случайни туристи.
За оглед на мястото служители от Районно управление «Полиция» - Царево сформират следствено-оперативна група, а трупа е изпратен за аутопсия в бургаската болница. От откритото тяло са иззети вътрешните органи за назначаване на съдебно медицинска експертиза, но в предвид специфичността на биохимичните изследвания експертизата ще се осъществи във Варна. В резултат на дългото престояване на трупа във водата не може да се установи нито причината за смъртта, нито възрастта на лицето.
По първоначални данни вероятно се касае за млада жена, чийто ръст от стъпалата до втория прешлен на гръбнака е 152 см. Тялото е било облечено само с горница на бански костюм на бяло-кафяви тигрови ивици, като е престояло в морето минимум една година.
ОДМВР Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация за лицето, да съобщят своевременно на тел. 856 342 или в най-близкото поделение на МВР!






Ключови думи: обезглавен труп, Ахтопол, ОДМВР Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |