В новините
 
26.08.2010 11:11   Новината е видяна 4985 пъти
РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ Бургас 26 август
На 23/24.08.т.г., чрез избутване на хладилна витрина и последващо отваряне на врата е извършена кражба на безалкохолни напитки и бира / на обща стойност около 100 лв. / от магазин за пакетирани стоки, разположен на спирката срещу ВХТИ в к-с «Славейков» - в резултат на съвместната работа на служители от Второ Районно управление «Полиция» - Бургас и сектор «Базова научно-техническа лаборатория» при ОД МВР Бургас е установен извършителят на деянието – това е : криминално проявеният М.Д., 18 годишен от Бургас. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» - Бургас.
На 25.08.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Царево са извършили претърсване на частен дом, намиращ се в с. Варвара, общ. Царево, собственост на 28 годишния Р.В. от същото село, откъдето е иззета суха тревна маса / канабис/ около 1 гр. Претърсен е и търговски обект «Малкият принц» в с. Варвара, с наемател 20 годишния В.Т. от същото село, откъдето е иззет стрък зелена тревна маса / канабис/ с височина около 0,50 м. При претърсване в местността «Пивицата» в землището на с. Варвара, в непосредствена близост до паркирана каравана, със софийска регистрация, собственост на 27 годишния Н.Т. от София, са иззети 5 стръка зелена тревна маса / канабис/ с височина около 1 м. и стрък суха тревна маса / канабис/ с височина около 1 м. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Царево.     





Ключови думи: Второ Районно управление, Полиция, Бургас, Варвара,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |