В новините
 
27.08.2010 08:20   Новината е видяна 4214 пъти
Общото събрание ще решава за новите имена в ръководството на „Черноморец”

Общото събрание на акционерите на 30 август ще вземе решение за новите имена в ръководството на „Черноморец - Бургас”, информира мениджърът Красимир Балъков. Тогава се очаква италианецът Джан Пиеро Персикети да бъде утвърден на поста изпълнителен директор, а Душан Буковац да влезе в Съвета на директорите и да отговаря за трансферната политика на клуба. „Двамата ще бъдат от голяма полза за нас с опита и международните си контакти”, заяви Балъков.

Идната седмица предстои да бъде подписан договор с френския нападател Муса Койта. „Такъв тип футболист нямаме, но това не означава, че титулярното място му е гарантирано. Той е типичен таран, който ще изостри конкуренцията в атака”, коментира Балъков. Той съобщи и за вратар на проби. До вторник ще се вземе решение дали в тима да бъде привлечен 21 - годишният сърбин Лазар Йовишич, който впечатлява с ръста си от 202 см. През последните два сезона младият страж е играл в португалския „Насионал”  /Мадейра/.

Ако до 30 август Нилтон  Кардосо и  Роберто  Карбони не си намерят нови отбори, „Черноморец” ще опита за разтрогне договорите с тях. „Те са коректни футболисти. Искам да се разделим с тях по най-добрия начин. Добре подготвени са, ще бъде жалко, ако още 6 месеца не играят. В България има отбори, които ги харесват, но нямат финансовите възможности да ги вземат. Надявам се и мениджърите им да си свършат работата в търсене на нови клубове”, каза Балъков. Той припомни, че още преди началото на сезона е заявил на Кардосо и Карбони, че няма да разчита на услугите им.






Ключови думи: Черноморец, Балъков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |