В новините
 
31.08.2010 07:42   Новината е видяна 5311 пъти
Общото събрание на акционерите гласува кадрови промени в Съвета на директорите на ПСФК „Черноморец – Бургас”
Общото събрание на акционерите на „Черноморец-Бургас” изслуша днес доклада на председателя на Съвета на директорите Митко Събев за дейността на дружеството през 2009 г.

Приет бе докладът на регистрирания одитор Делойт Одит ООД за извършената проверка и беше направена заверка на годишния финансов отчет на дружеството за 2009 г. Общото събрание отново назначи Делойт Одит за одитор по проверката и заверката на годишния финансов отчет за 2010 г.
 
Членовете на Съвета на директорите бяха освободени от отговорност за дейността си през 2009 г. Гласувано беше излизането от ръководния орган на Фреди Бобич, Георги Танев, Станимир Апостолов и Стамен Чолаков, а за нови членове бяха приети италианецът Джан Пиеро Персикети, сърбинът Душан Буковац, Атанас Пайташев и Михаил Хаджиянев. Двамата чужденци влизат в състава на ръководния орган по предложение на „Петрол Холдинг”, а Пайташев и Хаджиянев са гласувани от общинския съвет. Персикети заема поста и на изпълнителен директор.

Общото събрание на акционерите взе решение за предприемане на действия по преобразуване на дружеството по реда на Търговския закон, чрез отделяне на част от имуществото на дружеството – спортен комплекс „Черноморец” и преминаването му към новоучреденото дружество с предмет на дейност: изграждане, управление и стопанисване на спортен комплекс „Черноморец” с акционери „Петрол Холдинг” АД и Община Бургас при равно участие в капитала и възлагане на управлението му на специалисти в областта на изграждането и управлението на недвижими имоти.






Ключови думи: Петрол, спортен комплекс, Черноморец,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |