В новините
 
01.09.2010 15:17   Новината е видяна 4703 пъти
Без абонаментни карти за театралния фест „На брега“
Втора седмица върви продажбата на билети за 12-ия театрален фестивал „На брега“, който стартира в Бургас на 7 септември.
Цената е между 10 и 15 лева, в зависимост от мястото в залата на ДТ „Адриана Будевска“. Единствено за спектакъла на театър „199“ „Приятнострашно“ няма да има значение на кой ред си купувате билет, всичките са заковани на една цена – 15 лева.
Трите чужди трупи – от Москва, Санкт Петербург и Торонто, които ще играят на сцената на Държавния куклен театър, ще бъдат достъпни срещу билет от 10 лева.
Тази година за пръв път няма абонаментни карти, съобщиха на касата на театъра. Причината е в намаления брой представления, след като Народният театър в последния момент отказа да участва във фестивала. Така заглавията се редуцираха до общо 7 – три на бургаската трупа, три чужди гастрола и театър „199“.
От касата поясниха още, че въпреки изключително натоварения летен сезон с концерти и фестивали, очакват в първите дни на септември по-засилен интерес от страна на публиката. Оттам посъветваха още зрителите да не изчакват последните дни, за да не се образуват опашки, а и да не свършат билетите.

Автор: Йорданка ИНГИЛИЗОВА
http://factor-bs.com/news-16516.html




Ключови думи: театър, театрален фестивал, На брега, Адриана Будевска,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |