В новините
 
02.09.2010 13:02   Новината е видяна 4345 пъти
За SMS-паркиране и справки – звънете на 1356
Бургазлии и гостите на града, желаещи да ползват услугата SMS-паркиране при престой в синята зона, могат да звънят от мобилните си телефони на номер 1356.
След избирането му изслушайте инструкциите и предлаганите възможности. Една от тях е да се свържете пряко с дежурен оператор, който да отговори с полезна информация на вашите въпроси.
Скоро ще бъде въведен в употреба и номер с шест цифри – 86 13 56, на който от стационарен телефон могат да звънят за справки например възрастни хора, които не притежават мобилен. Община Бургас допълнително ще обяви датата на неговото активиране.
Дежурните оператори ще приемат обаждания през работните дни, в часовете от 08.00 до 19.00.
Към днешна дата в експлоатация са пуснати само тези части от синята зона, които представляват стари улични паркинги – ул. „Фердинандова”, ул. „Левски” – в участъка зад Съдебната палата, двата паркинга при ЖП-гара. Там таксата вече се плаща чрез SMS или автомат за самотаксуване, а не както досега чрез хартиени билетчета, раздавани от служител на общинско предприятие „Спортни имоти, паркинги и гаражи”.
През следващите 2 седмици ще се правят непрестанни тестове на системата, за да се отстранят всички пропуски. Паралелно с това ще се пускат в експлоатация нови части от синята зона на Бургас.






Ключови думи: синя зона, синя зона бургас, бургас, паркинг, паркиране, паркинг бургас, паркиране бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |