В новините
 
08.09.2010 13:33   Новината е видяна 6380 пъти
Откриха разширената и модернизирана детска градина Раковина

С водосвет отслужен от отец Николай от храм „Св. Св. Кирил и Методий” започна празникът, с който днес, в деня на Рождество Богородично, разширената и обновена детска градина „Раковина” посрещна своите възпитаници.
Кметът на Община Бургас Димитър Николов пожела на децата да бъдат здрави и щастливи в този прекрасен дом и преряза лентата на новата постройка.
Тържеството уважиха и зам.-областният управител Златина Дукова, началникът на РИО Виолета Илиева, зам.-кметовете Йорданка Ананиева и Атанаска Николова, директорът на ОДП – Бургас комисар Милен Димитров, общински съветници, родители и граждани.
Разширението на застроената площ на ЦДГ 17 „Раковина” е с около 1000 кв. м.  Средствата за него, в размер на 1 200 000 лева, са осигурени изцяло от Община Бургас. Строежът е осъществен от „СМК-Монтажи” АД за по-малко от година. Новото крило дава възможност за прием на още 60 деца, разпределени в две групи. То е с прекрасни спални, занимални, кабинети за работа по интереси и физкултурен салон.






Ключови думи: детска градина Раковина, детска градина Бургас, детска градина в Бургас, Димитър Николов, Златина Дукова, Виолета Илиева, Йорданка Ананиева, Атанаска Николова,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |