В новините
 
10.09.2010 05:58   Новината е видяна 6242 пъти
Алпийският свят на Milka пристига в Бургас на 14 септември

Алпийският свят на Milka ще гостува в България от 4-ти до 19-ти септември като част от голямото европейско турне на марката. Вълшебството на Алпите ще се разкрие за любителите на най-нежното шоколадово удоволствие в осем български града – София, Плевен, Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив. В Бургас изложбата ще отвори врати на 14-ти септември, на пл. „Тройката”.
Големият лилав камион на Milka ще пренесе чара на Алпите в градската среда. Посетителите ще могат да се потопят в атмосферата на Алпийския свят и да се откъснат от ежедневието, докато се наслаждават на приятни игри и забавления.
 
След незабравимите мигове за хилядите приятели на шоколада по време на Алпийското турне през 2008 година, Milka отново ще посети своите почитатели в България. За да почете това приятелство, Milka изпраща и своя Алпийски посланик, който ще връчи специална грамота, с която всеки един от градовете ще стане част от „Алпийския свят на Milka” и негов приятел.
 
Milka градчето ще бъде отворено за малки и големи от 10.00 до 19.00 часа. Много изненади и забавления ще направят преживяването на всички гости незабравимо. Всеки ще може да отнесе вкъщи частица от магията на Алпите. Очаква се над 50 000 души да посетят и да се насладят на Алпийския свят на Milka.
Алпийската природа:
Пресъздавайки магическата атмосфера на Алпите, Milka показва на посетителите красотата и хармонията в природата, и напомня за отговорността на всеки за нейното опазване. В Алпийския свят на Milka гостите ще могат да впрегнат всичките си сетива и да усетят вълшебството на планината. Посетителите ще могат да вдъхнат аромата на борови клонки и диви къпини, да усетят мекия допир на горски мъх и на козината на мармот. Любителите на нежния шоколад ще могат да го опитат с хрупкава бисквитка от шоколадовия фонтан.





Ключови думи: Milka, Milka Burgas, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |