В новините
 
10.09.2010 06:20   Новината е видяна 7257 пъти
Мъже падат в краката на Емануела

Снощния купон в звездния The Cotton Club бе повече от разгорещен. Фолк-фурията на “Ара Мюзик” –Емануела, отпразнува с феновете си своя годеж с Денис Касъмов. Двамата пристигнаха в хитовия клуб час преди участието на звездата, и се усамотиха на едно от VIP-сепаретата, за да си гугукат влюбено. Феновете на Емануела обаче й спретнаха най-голямата изненада – едва стъпила на сцената, сексапилни мъже успяха да се доберат до нея и да паднат в краката й. Разгорещените почитатели на взривоопасната поп-фолк дива един през друг й предлагаха сърцето си. Типично в свой стил, Емануела обяви на шега, че при толкова много неустоими красавци, замислената сватба през май месец може и да се отложи. Сред гостите на The Cotton Club бе и завърналата се от Ню Йорк Зара, която до късно купонясваше с приятели на фона на хитовете на звездата "Нищо не знаеш", “Големите рога”, “Късам ти нервите”, “Данък любов”, “Мили мой, ангел мой” и др. По време на своето участие, Емануела за пореден път не изневери на стила си и предложи ефектно шоу, гарнирано с огромна доза провокация. Изпълнителката бе подаръка за бъдещ младоженец, празнуващ ергенското си парти в The Cotton Club. И на него не му се размина, след като горещите танцьорки на заведението го качиха на сцената и му спретнаха един наистина зашеметяващ стриптийз.
Всяка сряда до края на месец септември Ви очакват още звездни вечери с най-популярните, най-бляскавите и най-провокативните поп-фолк диви – ДесиСлава (15.09), Камелия (22.09), Галена (29.09).






Ключови думи: Емануела, Cotton Club, поп-фолк,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |