В новините
 
13.09.2010 06:36   Новината е видяна 5001 пъти
Бесарабски българи даряват министър Божидар Димитров

На 13 септември в БТА бесарабските българи ще сюрпризират министър Божидар Димитров, като дарят на Агенцията на българите в чужбина уникална свещ – „Добре дошли в България” Тя е изработена благотворително от „Рефан” във връзка с Първия събор на бесарабските българи и е с големина 70 см и тежи над 13 кг. Това е знак на признателност, че само тази година 76 000 българи успяха да придобият гражданство и да се върнат в родината си.
Уникалната свещ „Добре дошли в България” е изработена с етерично масло от българска роза от бест парфюмеристите на Refan и ще бъде връчена официално от най-известната дизайнерка от Бесарабия у нас Галина Синцова и от световния шампион по фитнес Вицемистър Вселена от Хановер – Мирослав Йончев.
Домакин на събора на бесарабските българи е район „Младост”  и лично кметът Петко Дюлгеров. В Деня на Независимостта на сцената в парка ще се качат Руслан Мъйнов, Влади Въргала, Устата, Румънеца и Енчев, Вили Рай, дуетът Назар и Нино, известни дизайнери, изпълнители и твърци.






Ключови думи: бесарабски българи, Божидар Димитров,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |