В новините
 
13.09.2010 12:40   Новината е видяна 5810 пъти
Трите мечки грабнаха титлата Национален шампион на Каменица ФЕНкупа 2010 ....

„Трите мечки” – Шумен станаха шампиони в осмото издание на Каменица Фенкупа 2010. Тази събота и неделя на стадион „Берое” - изкуствен терен, 24 отбора от цялата страна премериха сили в последните, решаващи мачове за титлата Национален шампион.

 «Трите мечки» Шумен извоюваха първото място в изключително оспорван двубой с «Бафана-Бафана» от Севлиево. Срещата приключи с краен резултат 7:6 след изпълнение на дузпи и равенство в редовното време – 1:1. На трета позиция се наредиха «Куршумите» от Троян, а на четвърта останаха «BMB» - Севлиево.

Националният шампион грабна Голямата награда на Турнира – посещение на най-атрактивното дерби „Барселона” – „Реал” Мадрид на стадион „Камп Ноу”. Това е втората титла за „Трите мечки” след триумфа им през 2007 г.

Организаторите от Каменица АД връчиха и три индивидуални награди. За най-спортсменски отбор бе избран «Ремиза» - Стара Загора. Най-добър вратар стана Павел Панчев от «Бафана-Бафана» - Севлиево. Стойко Стойков от шампионите «Трите мечки» - Шумен пък беше избран за най-атрактивен играч.

Преди старта на финалния мач, се изигра и демонстрационна среща, в която организаторите от Каменица АД и техните партньори от adidas се наложиха с 2:1 над тима на медиите.

Тази година битката за титлата бе още по-оспорвана заради два пъти по-големият брой отбори, които участваха във Финала. В заключителния етап на Каменица ФЕНкупа 2010 участваха 24 отбора от София, Благоевград, Пловдив, Димитровград, Шумен, Бургас, Гарово, Севлиево, Монтана, Русе, Плевен, Троян, Стара Загора. Промяна в регламента на осмото издание на Каменица ФЕНкупа 2010 даде право и на класираните на второ място тимове в регионалните зонални кръгове да се борят за шампионската титла заедно със заелите първото място отбори.

Допълнителен стимул и страст за победа за участниците във Финала на Каменица ФЕНкупа 2010 бе и пълната професионална екипировка на adidas, в която те играха за Шампионската титла. Световният бранд, партньор на FIFA и UEFA, тази година е част от атмосферата и духа и на Каменица ФЕНкупа 2010 и предостави за играчите във Финала обувки, кори, чорапи, шорти и фланелка от най-високия клас на марката.

Партньор на Каменица ФЕНкупа 2010 е и Българският олимпийски комитет, а мотото, което мотивира играчите да дадат най-доброто от себе си по пътя към победата е: „Играйте за футбола, победете за отбора”.




Ключови думи: Трите мечки, Шумен, Каменица Фенклуб,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |