В новините
 
16.09.2010 03:03   Новината е видяна 4502 пъти
Алпийският свят на Milka” беше официално посрещнат днес в Бургас

Алпийският свят на Milka беше официално посрещнат от кмета на Бургас г-н Димитър Николов

Събитието се радва на небивал интерес и беше посетено от повече от 15 000 жители. Градът беше отличен със специален статут на приятелски град на Алпите


 „Алпийският свят на Milka” беше официално посрещнат днес в Бургас от кмета на града г-н Димитър Николов. „Алпийският свят на Milka” е дългосрочна инициатива,  целяща да доведе природата по-близо до градските жители. Пресъздавайки магическата атмосфера на Алпите, Milka показва на посетителите красотата и хармонията в природата и напомня за отговорността на всеки за нейното опазване.

Само в часовете до обяд шоколадовото Алпийско градче беше посетено от повече от 8000 души, като по този начин постави рекорд в интереса от страна на посетителите. В градчето на Milka хиляди гости от Бургас се насладиха на приятни игри и забавления и се потопиха в магията на Алпите. На специална церемония за откриването на Алпийския свят в Бургас, посланикът на Milka, пристигнал специално за събитието, поздрави малчуганите и техните родители и връчи на кмета сертификат за приятелство между Бургас и Алпийския свят.

„Щастлив съм, че Бургас е домакин на това интерсно събитие, но още повече ме радва, че виждам толкова усмихнати лица. Поздравявам всички деца с предстоящия старт на новата учебна година и съм щастлив, че децата на Бургас празнуват края на лятната лятната ваканция с един ден в шоколадовият Алпийски свят”, каза кметът г-н Димитър Николов по време на откриването.





Ключови думи: Бургас, Милка, Milka,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |