В новините
 
17.09.2010 10:25   Новината е видяна 5610 пъти
разкрити престъпления 17 септември 2010
За шофиране след употреба на алкохол е образувано бързо полицейско производство срещу : 24 год. МК. - 1,61 промила.
На 16.09.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Поморие са установили извършителят на грабеж на сумата от 3 лева, собственост на 14 годишно момче от Поморие, осъществен на игрището на СОУ «Иван Вазов» в град, чрез използване на нож и отправяне на заплахи – това е : 14 годишния Б.Р. от Поморие. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Поморие.
На 15.09.т.г. служители от Пето Районно управление «Полиция» - Бургас са установили извършителят на взломна кражба от частен дом в с. Рудник, осъществена на 09.09.т.г. около 22.00 ч., при която са отнети : телевизор, DVD и тонколони, собственост на 39 годишен мъж – това е : криминално проявеният Ю.Ч., 22 годишен от с. Рудник, който е направил пълни самопризнания по случая. Отнетите вещи са предадени с протокол за доброволно предаване и оставени на съхранение в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас. Работата по документиране на престъпната дейност на Ю.Ч. продължава.
На 16.09.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Несебър са установили извършителката на кражба на преносим компютър от частна квартира, намираща се в Несебър, обитавана от 25 годишен мъж от Трявна / в квартирата е проникнато, чрез отключване с подбран или подправен ключ/ - това е : 42 годишната Д.Х. от Казанлък, която е задържана в Районно управление «Полиция» - Несебър за срок до 24 часа. Откраднатият компютър е намерен и иззет. Работата по случая продължава.
На 16.09.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Камено са установили извършителят на кражбата на хладилна вана от неръждавейка / използвана за съхранение на прясно мляко - на стойност 5 000 лева/, отнета от стопанска постройка край града, стопанисвана от 46 годишен мъж – това е : криминално проявеният А.Ч., 28 годишен от с. Дебелт, общ. Средец. Хладилната вана е открита в с. Ливада в дома на 58 годишен мъж. Работата по документиране на случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Камено.




Ключови думи: служители, Районно, управление, Полиция, установили, извършителят, собственост, Работата, случая, продължава, Пето, кражба, Рудник, криминално, проявеният, съхранение, документиране, Несебър, компютър,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |