В новините
 
25.09.2010 13:35   Новината е видяна 8919 пъти
Мирослав Йончев помага на болни бургазлии

Устата, Милица и Вероника събират средства за Петко и Милена

Най-титулуваният у нас модел и световен шампион по фитнес Мирослав Йончев ще води звезди на благотворителен концерт-ревю, за да  спаси двама млади бургазлии, болни от коварния Сарком на Юинг. Миро, известен с титлата си „Модел с най-красива физика в света” от 2005 г., обединява усилията на певци и модели, за да се съберат средства за лечението на Милена Денева и Петко Георгиев. Историята на двамата студенти така трогва Миро, че той решава да направи каквото може, за да помогне на болните младежи.
   На 29 септември рапърът Устата, фолкзвездите Милица и Вероника и куп миски ще съберат купонджии от Бургас, за да подкрепят инициативата. Организатори на благородното събитие са най-популярният клуб в Бургас - денс център Plazza, където ще се състои концертът, и изисканият хотел-ресторант „Булаир”. Сред дефилиращите красавици ще са Лейди България 2009 Цвети Разложка, Лейди България 2010 Петя Станчева, Мисис България 2008 Ралица Тодорова, плеймейтката Теодора Иванова. Те ще представят тоалети на известни дизайнери от морския град. Бургаската художничка Теодора Калчева ще украси с модернистичен бодиарт тялото на една от дефилиращите красавици. Миро ще се изяви и като водещ на събитието.
   Петко и Милена, за чието лечение са необходими десетки хиляди евро, нашумяха покрай риалити-шоуто „Байландо”, в което техен съгражданин участва, за да ги спаси. Деян Симеонов, който танцува в тв шоуто с Таня Богомилова, се бори да спечели, за да може Петко и Милена да оцелеят. На събитието се очакват стотици купонджии, които вече са потвърдили присъствието си.
Денс-център Plazza е най-хитовият клуб в морския град, намира се в Приморския парк в Бургас. Освен невероятен саунд, осигурен от мощната система Dyna Audio, заведението щади жителите на околните сгради, защото звукът не се разпространява извън клуба. Специални устройства поглъщат звука, за да не смущават спокойствието на бургазлии. Интериорът на клуба е уникален, като цветовете му се променят в зависимост от ритъма на музиката. Хотел „Булаир”, който е съорганизатор на благородната проява, предлага изискан лукс в сърцето на Бургас. Кокетната сграда осигурава на гостите уютно пребиваване сред стилен интериор и невероятна вкусна храна, с която главният готвач изненадва посетителите на ресторанта на хотела.






Ключови думи: Устата, Бургас, модел, световен шампион по фитнес, Мирослав Йончев, Сарком на Юинг, Модел с най-красива физика в света, Милена Денева, Петко Георгиев,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |