В новините
 
25.09.2010 14:22   Новината е видяна 10972 пъти
Адмиралска шапка за Красимир Балъков от фен клуба в база Атия

Красимир Балъков беше повишен в чин адмирал днес на срещата си с офицери и матроси от Военноморска база - Бургас, известна като база Атия, които основаха фен клуб на „Черноморец - Бургас”. Мениджърът на „акулите” получи адмиралска шапка от капитан първи ранг Георги Русев, началник - щаб на военното подразделение.

„Вие сте един от адмиралите на българския футбол. Затова избрахме този подарък”, заяви Русев. За удоволствие на феновете в униформи Балъков козирува пред тях и ги  зарадва с топка с автографи на всички футболисти на „Черноморец”, клубни фланелки, фен артикули, рекламни материали и свои картички с автограф.

На срещата в Гарнизонен клуб – Бургас бяха начертани перспективите на сериозно бъдещо сътрудничество. Балъков обеща тактическа подкрепа за отбора на базата, който на 9 и 10 октомври ще играе на финалите на републиканското първенство за ведомството, като преди това моряците поискаха да направят контролна среща с юноши на „акулите”.

Мениджърът отговори изчерпателно на множеството въпроси, зададени от военните. Той говори за добрите основи и градивното бъдеще пред „Черноморец”, за базата, с която клубът е изпреварил останалите поне с 10 години, както и за спешната нужда от промени в българския футбол.

Балъков призова членовете на новия фен клуб към база Атия да подкрепят активно бургаския тим в похода му към участие в евротурнирите. „Ние ще бъдем вашите най - горещи привърженици”, обещаха военните.  





Ключови думи: Балъков, база, клуб, Атия, Военноморска база - Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |