В новините
 
26.09.2010 18:07   Новината е видяна 6385 пъти
Spirit of Burgas отново е сред претендентите за фестивалните Оскари

Най-добрият музикален фестивал на България - SPIRIT of Burgas, отново получи номинация в категория Best Overseas Festival на UK Festival Awards. Така той има шанс да грабне приза в състезание с такива утвърдени от години големи събития, каквито са Amsterdam Dance Event, Global Gathering, Exit, Sziget и др. На фестивално ниво в музикалния свят тези награди са еквивалент на Оскарите във филмовото изкуство.

Подкрепете SPIRIT of Burgas на адрес:

http://www.festivalawards.com 

След кратка и бърза регистрация в сайта на Британските фестивални награди, е достатъчно само едно кликване, за да дадете своя глас за българския фестивал, успял да създаде по-добър имидж на страната ни пред Европа и света. Нещо повече - всеки гласувал получава потенциалната възможност да получи 2 билета за всеки спечелил награда фестивал!

UK Festival Awards ще се раздават на гала церемония в Лондонската футуристична зала “O2” на 18 ноември.

Дотогава гласувайте за SPIRIT of Burgas!

С третото си издание той показа, че с всяка година се развива и това няма как да не бъде забелязано от европейската музикална общност. Всъщност тя му отдаде своята почит още след появата му през 2008 г. Тогава той бе номиниран за Best European Festival. През миналата 2009-та година събитието бе посочено от „Таймс” за една от най-добрите фестивални дестинации, а програмата му бе разпространена в европейската мрежа на MTV в 16 страни. SPIRIT of Burgas намери мястото си и в списъка на номинираните за Best Medium Sized Festival на първите European Festival Awards през януари тази година.

С най-новото си издание SPIRIT of Burgas доказа, че постоянно подобрява както качеството на сцените и звука, така и цялостната си организация. Присъствието на такива артисти като The Prodigy, Apollo 440, DJ Shadow, Unkle, Serj Tankian, Gorillaz Sound System и Grandmaster Flash събра рекорден брой публика на плажа в Бургас това лято.




Ключови думи: музикален фестивал, SPIRIT of Burgas, Best Overseas Festival, UK Festival Awards,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |