В новините
 
01.10.2010 12:25   Новината е видяна 5188 пъти
ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ в деня на Йоан Кукузел
За времето от 25.09.т.г. до 30.09.т.г., чрез отстраняване на част от покривната конструкция е проникнато в сграда, частна собственост, намираща се на бургаската улица «Сокол», откъдето е извършена кражба на около 30 автомобилни гуми и други части. Точната стойност на нанесената от кражбата щета е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.
На 29/30.09.т.г., чрез счупване на предното ляво стъкло на л.а. «Тойота Хайлукс», с бургаска регистрация, собственост на 31 годишен бургазлия, паркиран на ул. «Филип Кутев» пред дом №8, е извършена кражба на две якета «Адидас» и маркови слънчеви очила / всичко на обща стойност 470 лева/. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.
На 29.09.т.г. около 22.20 ч. в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от 29 годишен софиянец за извършена кражба от лекия му автомобил «Шевролет Епика», със софийска регистрация, паркиран до ресторант «Хепи» край Приморския парк – установено е, че е откраднато куфарче, съдържащо преносим компютър, лични документи и сумата от 300 евро. Кражбата е осъществена, чрез счупване стъклото на предната дясна врата на лекия автомобил. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.






Ключови думи: кражба, Първо Районно управление, Полиция, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |