В новините
 
03.10.2010 17:08   Новината е видяна 5347 пъти
Двойно убийство в Рудник
На 02.10.т.г. около 11.45 ч. в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за открит труп на жена в л.а. «Опел омега», с бургаска регистрация, паркиран в двора на частна къща във вилната зона на с. Рудник. Констатирано е, че 36 годишната Т.К. е застреляна с огнестрелно оръжие в областта на главата.
Живеещият на семейни начала с Т.К. мъж – С.В., 46 годишен не е намерен от полицейските служители, като в резултат на предприетото издирване със служебни кучета и претърсване на местността, в землище в близост до къщата е открит трупа му. При извършения оглед е констатирано, че смъртта му е настъпила след прострелване с огнестрелно оръжие в областта на главата.
Двата трупа са откарани за аутопсия в МБАЛ Бургас. Причините за двойното убийство, както и детайли по случая, са в процес на установяване. Оръжието, с което са извършени убийства е в процес на издирване. Работата по случая продължава от служители на ОДМВР Бургас.






Ключови думи: убийство, рудник,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |