В новините
 
07.10.2010 07:31   Новината е видяна 7941 пъти
Heineken изпраща шестима късметлии на концерт на Underworld в Амстердам

На специално събитие в присъствието на нотариус и представители на медии бяха изтеглени шестимата късметлии, които заминават за концерт на Underworld в Heineken Music Hall, Амстердам.

На 18-ти ноември:  Петър Чавдаров, Виктор Викторов, Банко Стоилов, Виолета Петрова, Татяна Маринова и Ефтим Даов ще бъдат посрещнати в Амстердам от екип на Heineken, който ще ги съпроводи до мястото за настаняване и ще им предостави достъпа до 4-дневно нон-стоп парти изживяване.

Специално отношение и VIP събития са подготвили от Heineken за своите 6-ма късметлии от България. Със своя, заслужено спечелен, звезден парти пропуск щастливците ще могат освен да посетят концерта на Underworld в Heineken Music Hall още и да се потопят в уникалната Heineken атмосфера в Heineken Brewery. Част от инициативите, в които те ще могат да участват, включват различни дейности, свързани с производството на бира – феновете ще могат сами да бутилират бирата, да пробват да създадат своя собствена реклама на марката бира, ще играят виртуално с приятели от целия свят, ще се опитат сами да забъркат съставките на напитката. Те ще се запознаят и с бирената традиция на Heineken, датираща на повече от век, както и разбира се, ще се насладят на хубавата бира Heineken.

Музиката ще съпътства престоя на 6-мата българи през цялото време, тъй като са предвидени и още 2 парти-вечери освен концерта на Underworld.

Заедно с шестимата щастливци, Heineken изтегли и двама представители на медиите Виктор Викторов  и Филип Данауи, които ще се забавляват заедно с другите гости на Heineken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   
Heineken има повече от 30-годишна традиция в музикалните събития по цял свят и особено в Европа. Световните партита на Heineken са вдъхновяващо преживяване, което носи неочаквани и незабравими музикални моменти. Сред най-значимите музикални събития в световен мащаб са: фестивалите Heineken FIB (Испания), Heineken Open’er (Полша) и Heineken Balaton Sound (Унгария), Heineken Green Room (Сингапур), Outside lands (САЩ). Те се радват на невероятен успех благодарение на неповторимата си атмосфера, комбинацията от най-горещите имена на световната музикална сцена и студена бира. През 2009 г. Heineken Open'er Festival в Полша печели наградата Best Major Festival на EUROPEAN FESTIVAL AWARDS.






Ключови думи: underworld, heineken, парти, бира, festival,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |