В новините
 
21.10.2010 08:39   Новината е видяна 5100 пъти
FaceБуки гостува в Бургас на 24 октомври
На 14 октомври, четвъртък, излезе книгата „FaceБуки“ на една от най-популярни медийни личности у нас – Любен Дилов-син, от издателство „Ентусиаст“.

Като истински колекционер и провокатор на настроения, в книгата си „FaceБуки“ Дилов събира постинги и реплики от глобалната социална мрежа. „Сюжетът“ се развива в рамките на една календарна година на личната му страница във Facebook. Така от една обикновена „стена“ за съобщения, Luben Dilov-junior се превръща в любимо място за над 15 000 абоната с 40 000 уникални посещения дневно, което провокира Любен Дилов-син да издаде своя фейсбук дневник – книгата  „FaceБуки“.

Официалната премиера на „FaceБуки“ беше на 14 октомври в клуб „Ялта“. На същата дата читателите имаха възможност да се срещнат и получат автограф от Любен Дилов-син в книжарница „Пингвините“. Следват гостувания на Любен Дилов-син и „Ентусиаст“ в Бургас (24.10.2010 г.), Ямбол (25.10.2010 г.) и Пловдив (26.10.2010 г.), а точно две седмици след премиерата на книгата „FaceБуки“ - в столичния клуб Библиотеката като възраждане на неформалния литературен клуб SPIRT & SPIRIT.

 

Почитателите на Любен Дилов-син ще могат да срещнат лично с него всяка събота през месец ноември в Orange center, София, където е поканен за автор на месеца.






Ключови думи: На 14 октомври, четвъртък, излезе книгата „FaceБуки“ на една от най-популярни медийни личности у нас – Любен Дилов-син, от издателство „Ентусиаст“. Като истински колекционер и провокатор на настроения, в книгата си „FaceБуки“ Дилов събира постинги и реплики от глобалната социална мрежа. „Сюжетът“ се развива в рамките на една календарна година на личната му страница във Facebook. Така от една обикновена „стена“ за съобщения, Luben Dilov-junior се превръща в любимо място за над 15 000 абоната с 40 000 уникални посещения дневно, което провокира Любен Дилов-син да издаде своя фейсбук дневник – книгата „FaceБуки“. Официалната премиера на „FaceБуки“ беше на 14 октомври в клуб „Ялта“. На същата дата читателите имаха възможност да се срещнат и получат автограф от Любен Дилов-син в книжарница „Пингвините“. Следват гостувания на Любен Дилов-син и „Ентусиаст“ в Бургас (24.10.2010 г.), Ямбол (25.10.2010 г.) и Пловдив (26.10.2010 г.), а точно две седмици след премиерата на книгата „FaceБуки“ - в столичния клуб Библиотеката като възраждане на неформалния литературен клуб SPIRT & SPIRIT. Почитателите на Любен Дилов-син ще могат да срещнат лично с него всяка събота през месец ноември в Orange center, София, където е поканен за автор на месеца. Покана и подробна информация за участията на Любен Дилов-син в страната ще откриете в прикачените файлове. Ще се радваме да бъдете наши гости на събитията, организирани за книгата „FaceБуки“.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |