В новините
 
25.10.2010 06:28   Новината е видяна 8352 пъти
През март „Мастерхаус” отваря врати в Приморско

Над 5 млн. лв. инвестира „Бошнаков” ЕООД в строителството на търговски център, включващ магазини от веригите, строителни хипермаркети ”Мастерхаус” и мебелни магазини „Хелиос”. Строителството на центъра започна в средата на месец септември в гр.Приморско и се очаква да завърши през месец март 2011 г.

Инвеститорът строи на собствена земя с площ 15 220 кв. м. РЗП на търговския център е 5248 кв.м., от които 3210 кв.м. за строителен хипермаркет „Мастерхаус” и 2038 кв.м. за мебелен магазин „Хелиос” и прилежащ паркинг с над 120 паркоместа.

Проектът е изработен от фирма „АКСИ 22” ЕООД-гр.Бургас с ръководител арх.Олга Андонова, по възлагане на Инвеститора  „Бошнаков” ЕООД. Главният изпълнител на строителството е фирма „Артел” ЕООД-Бургас.

С отварянето на търговски център ще се открият около 70 нови работни места, като за целта ще бъдат проведени конкурси за подбор на кадри. Обявите за новите работни места ще се публикуват през м. ноември в интернет страницата на „Бошнаков” ЕООД, в специализираните сайтове за търсене на работа, както и в  общински печатни издания.

Конкурсите ще стартират през м. декември т.г.

Над 50 000 артикула ще бъдат предлагани на щандовете на търговската марка „Мастерсхаус”. Освен познатите видове стоки за строителство и ремонт, приоритет на силния пол, в новия хипермаркет ще има щанд отреден на нежния пол. Предстои им голям избор от стоки за бита и домакинството.




Ключови думи: Primorsko, приморско, строителството, хипермаркет,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |