В новините
 
26.10.2010 13:52   Новината е видяна 8508 пъти
Подкрепа за Достоен труд
Утре, 27 октомври, 2010г. от 9.00ч. в х-л Аква, гр. Бургас, Конфедерация на труда „Подкрепа” официално ще представи  Националната кампания „Подкрепа за Достоен труд”.
Групата  Информационни бюра  „Подкрепа за Достоен труд” е част от Националната мрежа на КТ „Подкрепа” за експертна помощ чрез предоставяне на информация, консултиране и обучения.
В реално време работещи, работодатели и служители в институции, осъществяващи контрол на пазара на труда на регионално ниво, ще бъдат подпомагани по следните направления: юридически въпроси (трудови и осигурителни), безопасност и здраве при работа, пазар на труда, дейности за младежи, обучение и квалификация.

Кампанията се реализира в рамките на проект „Подкрепа за Достоен труд”, BG051PO001-2.1.04, осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007-2013, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.





Ключови думи: Бургас, Конфедерация на труда, Подкрепа, КТ Подкрепа,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |