В новините
 
29.10.2010 06:51   Новината е видяна 9878 пъти
Министър Дянков обяснява в служба на пагона

Министър Дянков обясни на студентите, че преподавателите им не стават, а ректорите не разбират от Икономика. Флиртът с авангарда на нацията е познат. Прилагаха го по време на Осмодекемврийските срещи на ръковоството на БКП със студенти. Посланията, са ясни като смс-ите на Яне Янев, за които се казва, че били пратени посред нощ. На нагона си обаче, публично и ширико отразен, Дянков даде израз посред бял ден.
След страха, който придобиха учителите, като резултат от забраната да има изисквания и наказания към хайванчетата, очаква се сега първокурсниците да дават уроци на академици и професори.

Имаше виц за една студентка по медицина, която търсела кокала в мъжкия полов орган на мъртвеца, защото милата имала повече практика и не била съвсем в час с теорията. Вчера в пространството се появиха намеци, че студентката била прототип на един министър.

Странна е ненавистта на г-н министъра Дянков към преподаватели, научни работници, интелигенция, БАН, СУ, Медицинска академия и всичко в което има нещо асъл академично. 

И всичко в служба на пагона.

 

След мълчание и след като вчера му откраднаха колата:
Митко Димчев





Ключови думи: Дянков, студенти, преподаватели, ректори, Икономика,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |