В новините
 
29.10.2010 06:26   Новината е видяна 9005 пъти
Багрите на Черно море

Авторските фотографии от Любомир Андреев изобразяват красиви подводни картини от дълбините на Черно море. Направени под водната повърхност фотосите от албума, представят гледки от Черно море, до които малко хора са имали възможност да се докоснат. Този различен поглед към подводния свят цели да провокира хората да мислят за морето, не само като място за туризъм, корабоплаване или риболов, а и като жива екосистема със свои багри и удивителна красота. 
Ще се радваме с вашето присъствие да подкрепите тази инициатива, целяща да популяризира опазването на Черно море и негово природно богатство.Като част от инициативата за отбелязване на Международния Ден на Черно море вратите на Посетителския Център ,,Поморийско езеро” ще са отворени свободно за посетители през целия ден на 29 октомври, 2010 г. Международният ден на Черно море се отбелязва официално на 31 октомври. Инициативата съществува от 1996 г., когато е подписан Стратегическия план за действие за възстановяване и опазване на Черно море. Документът очертава рамката на сътрудничество между черноморските държави по отношение състоянието и бъдещето на Черно море и региона. Планът съдържа 59 конкретни задължения, свързани с мерки за намаляване на замърсяването, подобряване на управлението на живите ресурси, насърчаване на човешкото развитие по начин, който не компрометира околната среда, и предприемане на стъпки за финансиране на екологични проекти. Планът е ревизиран през 2002 г.




Ключови думи: Черно море, фотоалбум,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |