В новините
 
30.10.2010 20:07   Новината е видяна 6624 пъти
Празни бланки в кух вид на сайта на Община Бургас

Общинската комисия, която ще участва в Преброяване’2011 вече е назначена, съобщи секретарят на Община Бургас Божидар Кънчев.
Всеки, който желае да бъде назначен за преброител, може да си набави необходимите бланки в кух вид от сайта www.burgas.bg.  Те ще бъдат публикувани и ще стоят там от 10 ноември до 10 декември 2010 г. Достъпът ще се осъществява през специален банер с надпис „Преброяване 2011”. Необходимите документи могат да бъдат набавени и от сайта на Национален статистически институт. Те трябва да се принтират и да се внесат попълнени в Центъра за административно обслужване на граждани /входът му е на гърба на Общината/, в териториалните дирекции или в съответните кметства. 
Целта на "Преброяване’2011" е да се осигури надеждна и изчерпателна информация за населението и жилищния фонд в страната. Чрез него ще се получат статистически данни за броя и състава на населението по пол, възраст, образование, икономическа активност и други демографски и етно-културни признаци, за размерите и характеристиките на сградния и жилищен фонд, за условията на живот на хората.
За последен път българското население е било преброено през 2001 година. Европейският парламент е определил 2011 за годината, в която ще се проведат преброявания във всички страни - членки на Европейския съюз, с цел да се осигури съпоставимост и сравнение на данните в различните държави.






Ключови думи: Общинската комисия, Преброяване 2011, Божидар Кънчев, Община Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |