В новините
 
13.11.2010 06:53   Новината е видяна 6594 пъти
60 години бургаски театър си търсят спонсори...

Двама мои приятели- единият реален, а другият все още само виртуален, са изправени пред нелеката задача да търсят финансиране за култура в момент, в който кризата е стиснала почти всички за гушите...А културата не е каква да е, а цели 60 години бургаски театър, излязал от труда и усилията на Валери Еличов и Аглика Бояджиева. Прилагам писмото на двамата бургаски актьори, защото с друго не мога да им помогна. Дано да популяризираме достатъчно идеята и тези, от които зависи осъществяването и, да покажат, че българската култура значи нещо не само за богатите духовно, но и за богатите материално :)

 

Уважаеми дами и господа,

 

ние, артистите от Др. Театър "А. Будевска" – гр. Бургас – Аглика Бояджиева и Валери Еличов, ви предлагаме да ни подкрепите в осъществяването на нашия концерт – спектакъл, по повод 35 години на сцената на този театър на Аглика Бояджиева и 25 години на тази сцена на Валери Еличов."Аглика, Валери и приятели – творчески бенефис 35+25". Така сме озаглавили спектакъла, който планираме да се състои на 05.12.2010 (неделя) от 18.00 часа в Др.Театър "А. Будевска" -Бургас, ипо повод Празника на Бургас – Никулден. Сценарий – Ваньо Вълчев Режисьор – Христо Симеонов Участници: актьорите Васил Михайлов, Йосиф Сърчаджиев, Велко Кънев, Асен Блатечки, Милена Маркова, Невена Бозукова (Маца и Неви – от "Аламинут"), режисьорът Бойко Богданов, композиторът Стефан Диомов, певицата Тони Димитрова, рок групите "Грас" и "Силует",балетът на Операта, колеги от Драматичния и Кукления театри и, разбира се Аглика Бояджиева и Валери Еличов.

 

Идеята ни е да направим един весел, музикално-театрален спектакъл, обединил хора, с които сме работили през годините и които са дали нещо и на Бургас, и бургаската публика. За да бъдем съпричастни към Празника на Бургас – 6-ти декември – Никулден. Вярваме, че ако тази инициатива се осъществи, бургаската публика дълго ще помни този бенефис!

 

С уважение:Аглика Бояджиева и Валери Еличов

12.11.2010г.





Ключови думи: култура, бургаски театър, Валери Еличов, Аглика Бояджиева, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |