В новините
 
13.11.2010 16:08   Новината е видяна 5368 пъти
Публиката се завръща

Три пъти през изминалата седмица служители на „Сълза и смях” се възползваха от намесата на органите на реда заради недоволни граждани, които в негодуванието си се нахвърлиха срещу персонала на театъра. Продадени билети за постановката „Вражалец” на театрална формация „Мелпомена” и невъзможност да бъдат закупени места за всички представления на комедията до края на годината, е причината за народния бунт. За да удовлетвори всички желаещи да гледат „Вражалец”, директорът на Народния театър проф. Павел Васев се е принудил да свали редовно представление на друга пиеса, за която също част от билетите са продадени. 30 ноември (вторник) е датата, когато почитателите на актьорите Любо Нейкова, Митко Рачков, Асен Блатечки, Деси Бакърджиева и Светлана Бонин, ще могат да ги видят в извънреден спектакъл.

Пиесата на Ст. Л. Костов разказва за пресметливостта на група селяни, които биват излъгани от ловък шарлатанин. Обещавайки им гарантирана печалба от печатането на фалшиви, Манчо (Асен Блатечки) завлича финансово поп Стайко (Любо Нейков), кмета (Митко Рачков) и селските активистки Цвета и Босилка. Не липсват сексуалните закачки – осъвременени и колоритни. Режисьор на комедията е Георги Стоилов.





Ключови думи: театър, комедията, постановка,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |