В новините
 
15.11.2010 05:23   Новината е видяна 12268 пъти
Бургаската фирма Goonys печели овациите на публиката на БГ Сайт 2010. Успех!

Вече са ясни най-добрите български сайтове за 2010 година в конкурса БГ Сайт 2010. В него участваха 221 сайта, за които бяха дадени рекордните 28 267 гласа на публиката. Освен избор на публиката за най-добри сайтове имаше и избор на 50 членно жури. Спечелилите сайтове в конкурса бяха обявени на официална церемония в Модерен театър, София на 12 ноември 2010 г. от 19.00 ч.
Най-оспорваните 2 категории в конкурса бяха за Корпоративен сайт с 31 участника и новата категория Startup за млади онлайн специалисти с 43 участника. В категория Корпоративен сайт призът на журито взе агенция за ползваемост Лукрат (http://www.lucrat.net), а изборът на публиката бе сайтът на „Победа” АД (http://www.pobeda-ad.com/) – производител на марките бонбони „Черноморец”, бисквити „Закуска”, „Анелия”, „Еверест” и други захарни изделия. В категория Startup публиката и журито бяха единодушни и избраха сайта ThreeChess.com – онлайн шах за трима играчи.
Интересни акценти от избора на журито бяха сайтът на телевизия БТВ (http://www.btv.bg/) в категория Медии,  сайтът на Министерство на външните работи (http://www.mfa.bg/) в категория Публична администрация и НПО, Kidi.bg - магазин за детска мода в категория Електронен магазин.
Някои от сайтовете, които избра публиката, бяха сайтът на Национална агенция за приходите (http://portal.nap.bg/), сайтът на сериала Стъклен дом (http://www.btv.bg/seriali/glass-home/), сайтът за групово пазаруване Zadrujno.bg (http://www.zadrujno.bg/) и сайтът на Коалиция „За да остане природа в България” (http://forthenature.org/).





Ключови думи: сайтове, Корпоративен сайт,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |