В новините
 
15.11.2010 05:38   Новината е видяна 4768 пъти
Три от три

Кметът на Бургас Димитър Николов и заместникът му д-р Лорис Мануелян ходиха днес на инспекция в детска ясла № 5 /к-с „Лазур”/. Миналата година там беше извършен ремонт на вътрешните помещения, който струваше 50 000 лв. Тези дни приключи вторият етап от възстановителните дейности, след който сградата е санирана и с освежена фасада. Вложените средства отново са общински, в размер на 80 000 лв.
Преди ремонтът да се случи, Общината беше залята от жалби на родители, които се оплакваха от лошите условия в забавачницата, а там се отглеждат 120 деца.
В Бургас има три самостоятелни детски ясли, обозначени с номера 1, 3 и 5. За две години Общината успя да направи голям шлем, обновявайки и трите.
Най-напред за около 100 000 лв. бе ремонтирана ясла № 1, с адрес "Цар Симеон I" № 5. Там беше поставена нова топлоизолация и дограма, измазана е цялата фасада, боядисана е оградата. С цел подобряване на условията за отглеждане на децата в яслата са направени и редица вътрешни ремонти на помещенията.
Пред финал е и ремонтът на най-голямата детска ясла в града - тази на ул. "Сан Стефано". С общински средства в размер на 90 000 лв. сградата е санирана, с освежена фасада, сменена е старата дограма.






Ключови думи: Бургас, детска ясла, ремонт, Община,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |