В новините
 
24.11.2010 07:18   Новината е видяна 4086 пъти
Наградиха малки художници и писатели в Карнобат

На 22.11.2010г. от 18.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ гр. Карнобат, се състоя награждаване на класираните участници в конкурсите за есе и детска рисунка на тема „Аз и моето семейство”. Инициативите са организирани от структурата на ЖГЕРБ по повод Деня на християнското семейство. В конкурса за детска рисунка, взеха участие ученици от начално-училищна възраст. Присъдиха се две първи места – Юлияна Павлова Гърбова

(4-ти клас, СОУ ”Христо Ботев”) и Йоана Павлова Гърбова (2-ри клас, СОУ ”Христо Ботев”); второ място – Галена Събева Косева (4-ти клас, СОУ ”Св. Св. Кирил и Методий”) и трето място – Пламен Желев Костадинов (4-ти клас, ОУ ”Христо Смирненски”). Останалите участници получиха поощрителни награди.

В категорията за есе участваха ученици на възраст 13 – 19 години. Компетентно жури оцени творбите и отреди също две първи места, едно второ и едно трето.

Предедателя на ЖГЕРБ – Милена Илиева благодари на всички за участието им, за красивите рисунки и есета, които са сътворили. Пожела им да бъдат все така амбициозни и това да са едни от първите награди, които ще печелят в живота.




Ключови думи: участници, детска, ЖГЕРБ, ученици, първи, Павлова, клас, Христо, второ, място,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |