В новините
 
30.09.2004 15:23   Новината е видяна 2957 пъти
Премахват временните обекти в Царево
Кметът на Царево Петко Арнаудов иззаде заповеди за премахване на 25 временни търговски обекти в града. Павилионите са на бившено предприятие РПК и са разположени на общинска земя. Повечето от тях не отговарят на санитарните изисквания и са пожароопасни.
Според Петко Арнаудов всички временни постройки и стопански сгради трябва да бъдат премахнати до началото на следващия сезон. Бунгалата, намиращи се на общинска земя, също ще бъдат съборени. Действията на кмета са в отговор на гражданска инициатива за премахване на порутените постройки. В общината е получена подписка от жителите на квартал "Василико". В нея те настояват да бъдат съборени временните търговски обекти. На тяхно място ще бъдат възстановени зелените площи и ще бъде разширен асфалтовия път. В момента общинската администрация изготвя проект за обособяване на улица, която ще се намира на входа на града и ще бъде предназначена само за стопански дейности.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |