В новините
 
25.11.2010 06:13   Новината е видяна 4095 пъти
Илия Груев вижда в бъдещето

Илия Груев позна съперника на„Черноморец - Бургас” за купата

Помощник - треньорът на „Черноморец - Бургас” Илия Груев позна срещу кой ще играе отборът на 1/8-финалите за купата на България. Асистентът на Красимир Балъков спечели импровизираните прогнози, организирани в клуба за съперника в турнира.

„Смятам, че  жребият е добър за нас. Добруджа е отбор от „Б” група, който играе  приятен  футбол. Имам много хубави спомени от стадиона в Добрич от близкото минало като футболист.
Отборът на домакините играе агресивно, но без грубости, което предполага, че на 4 декември ще се получи един добър футболен мач. В момента „Добруджа”  е във форма и се представя на ниво в шампионата. Ние ще се подготвим максимално отговорно за този двубой, тъй като противника е сериозен.
Географски погледнато жребият също е благоприятен, Добрич не е далеч и се надявам много привърженици от Бургас да дойдат, за да гледат последния мач за годината на нашия отбор” - добави Груев.

„Добър жребий за този етап от турнира. Падна ни се отбор от „Б” група, а победата за нас няма алтернатива, независимо кой ще е противникът ни. В никакъв случай няма да допуснем подценяване. Ще подходим максимално сериозно и концентрирано, както го направихме в Сандански срещу „Вихрен”, коментира капитанът на „акулите” Траян Дянков.





Ключови думи: Илия Груев, Бургас, отбор, група, футбол, бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |