В новините
 
25.11.2010 08:19   Новината е видяна 4309 пъти
Поморийци ще се доказват пред Литекс


„Срещу „Литекс” нашите млади момчета ще имат идеалната възможност да покажат възможностите си. Какъв по-голям дразнител може да има от шампиона и лидера във временното класиране на „А” група”, коментира председателят на Съвета на директорите на „Черноморец-Поморие” Калоян Панайотов след жребия за 1/8-финалите за купата на България. Той обаче предупреди, че отборът ще мисли първо за домакинството си в събота срещу „Несебър” от първенството на Източна „Б” група и чак след това за турнирното изпитание.

         „По традиция ще създадем перфектна организация за двубоя с „Литекс”. Със сигурност стадионът ще бъде пълен, което ще импулсира футболистите ни да се раздадат на 100 процента. Подкрепата на публиката ще бъде много важна за тях”, добави шефът на поморийските „акули”.

         Макар и млади, възпитаниците на старши треньора Петър Хубчев се показаха като турнирни бойци през миналия сезон, когато достигнаха до финала за трофея и го загубиха нещастно от „Берое” с 0:1 след гол в последните секунди.






Ключови думи: поморие, футбол,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |