В новините
 
25.11.2010 14:30   Новината е видяна 6169 пъти
Много музика на Никулден в Бургас

За четвърта поредна година Празникът на Бургас – Никулден ще върне любими на много българи певци и актьори в родното им място. Пристигането им в морския град е продължение на инициативата на кмета Димитър Николов „Завръщане в Бургас”, насочена към успелите в страната и по света бургазлии.
Тази година тя е с акцент „Младите” и цели включването на млади бургаски таланти в тържествата за Никулден и запалване светлините на коледната украса в Бургас. В концертната програма, посветена на Празника на града – 6 декември, ще вземат участие младите изпълнители Владо Димов, Димитър Атанасов, Стефан Илчев, Георги Дюлгеров, Тодор Георгиев, Амур, група „Силует” и „5-те Сезона”.
През втората част на празничния Никулденски концерт, която е под надслов „Пребройте най-добрите си приятели...”, под прожекторите, за да поздрави бургазлии за светлия празник ще излезе любимия на поколения българи глас Орлин Горанов.
Тържественото събитие ще бъде „дирижирано” от популярния бургазлия и „господар на ефира” Димитър Рачков. В програмата са включени още редица изявени бургаски изпълнители като дует „Бургас” и група „Горещ пясък”. Аранжиментът и съпроводът на песните ще бъде дело на празничния оркестър „Levon Manukyan Collegium Musicum”.
Началото, на превърналия се в традиционен от три години насам, концерт на открито ще бъде поставено от 18.30 часа на 6 декември /понеделник/ на площад „Тройката”.






Ключови думи: Бургас, Никулден, бургаски, изпълнители, празник на Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |