В новините
 
26.11.2010 06:52   Новината е видяна 10964 пъти
Отново Мис Бургас. Една ПР публикация
Бургазлийки отново ще имат възможност да се надпреварват за титлата „Мис Бургас”. Конкурсът се възстановява след повече от 10 годишно прекъсване. Организатор на събитието е G.I.D. Models. Лицензиант на конкурса е .”МАКСИТУР” ООД , които преотстъпват правата бургаската модна агенция. А за PR на събитието е ангажирана най-младата Маркетинг и PR агенция - JT Eventis.
G.I.D Models е създадена в средата на 2010 година. „Мис Бургас” ще е първото голямо модно събитие, както за агенцията така и за региона. Целта на организаторите е да върне модата в светският живот на бургазлии.
С „Мис Бургас” искаме да покажем как се провежда класически конкурс за красота. Участничките ще бъдат настанени за няколко дни в Гранд хотел Приморец. По време на престоя си ще им бъде изготвена специална програма, базирана на хранителен и спортен режим – споделя управетелката на G.I.D Models Галина Иванова.
Инетерното започва още от самят кастинг. Всяка от кандидатките ще трябва да реши тест за интелигентност.Част от събраните средства по време на събитието ще бъдат дарени в полза на център за интеграцията на деца в неравностойно положение. – допълва още Димитрова.
Конкурсът ще се проведе на 15-ти декември в Гранд хотел Приморец. Дизайнерката Елена Дойчева подготвя специална колекция за последният кърг от конкурса. Окрасата ще бъде дело на Силвия Танев от агенция „Брилянтин”.






Ключови думи: Мис, Бургас, хотел, Приморец,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |