В новините
 
02.12.2010 06:15   Новината е видяна 6192 пъти
Най-добрите автомобилни състезатели на Бургас, Сливен и Ямбол - на състезание
На 4 декември /събота/ най-добрите автомобилни състезатели на Бургас, Ямбол и Сливен /БЯС/ ще излязат заедно на пистата. Те ще участват в турнир, включващ пробег на 4-километров скоростен етап при затворен маршрут в местността „Шилото” край к-с „Меден рудник”, посока „Аязмото”.
Съорганизатори на автомобилното рали са АСК „Вромос – Жакен”, АСК „Елена Тийм” и Съюз на българските автомобилисти – СБА. Състезанието е включено в спортната програма за празника на Бургас – Никулден – и съвпада с отбелязването на 40 години активна спортна дейност на известния бургаски автомобилен състезател Стоян Апостолов. Надпреварата ще започне в 11.00 часа. Закриване и награждаване на победителите - 14.30 часа.
Ден по-късно, на 5 декември /неделя/, в Бургас се организира състезание по офроуд, в което са записани за участие автомобили, мотоциклети и АТV-та. Спортната проява, отново посветена на Никулден, ще се проведе в зона „Д” на к-с ”Меден рудник” /срещу хипермаркет „Плюс”/. Състезанието ще бъде с благотворителен характер. Парите, събрани от такси за участие, ще бъдат дарени на Дом за медико-социални грижи за деца ”ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ” – гр. Бургас. Официалният старт ще бъде даден в 10.00 часа, а закриване и награждаване на победителите е предвидено за 15.00 часа.




Ключови думи: автомобилни състезатели, Бургас, Ямбол, Сливен писта, турнир,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |