В новините
 
02.12.2010 12:56   Новината е видяна 4962 пъти
ВТОРО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АСОЦИАЦИЯТА ПО ВиК - БУРГАС

Днес в сградата на Областна администрация Бургас се състоя Второто Общо събрание на Асоциация по ВиК - Бургас. Присъстваха Областния управител на област Бургас, който е негов председател по закон и представителите на общините от областта. Не се явиха представители на следните общини:
Община Малко Търново
Община Несебър
Община Сунгурларе
Гости на събранието бяха г-жа Златина Дукова – Заместник областен управител и инж.  Ганчо Тенев – Изпълнителен директор на „ВиК” ЕАД, Бургас.

Г-н Гребенаров откри Общото събранието, което се проведе при следния Дневен ред - Приемане бюджета на Асоциация по ВиК – Бургас за 2010 год.  Участието на Държавата е чрез Областна управа и е в размер на 35%, останалите 65 % са постъпления от общините, процентно разпределени според населението им.
Общото събрание прие бюджета на асоциацията по ВиК – Бургас за 2010г в размер на 14 285. 71 лв. с мнозинство, равняващо се на 85,43% от всички с право на глас. Средствата ще бъдат внесени от  членовете по сметка на Асоциацията. 
Подписан беше Протокол от Общото събрание, копие от който ще получат всички членове и ще се изпрати на Министъра на регионалното развитие и благоустройството и на Министъра на околната среда и водите.





Ключови думи: Областна администрация, Бургас, ВиК, Бургас, Община Малко Търново, Община Несебър, Община Сунгурларе, Гребенаров, константин гребенаров,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |