В новините
 
09.12.2010 07:21   Новината е видяна 11768 пъти
На някои жени им слагат етикетчета с надпис Изискани Дами

Жените са по-суетни и честолюбиви, обичат да ги хвалят и ласкаят и затова са по-амбициозни. Това е наше твърдение, която слайтли се разминава с това по-надолу, но в крайна сметка, не всеки е толквоа добър ПР като нас ... :))

Не е тайна, че през вековете жените винаги са били в основата на успешни начинания. Зад кулисите  на великите решения винаги е имало поне една изтънчена дама с чувство за стил и остър като бръснач ум, която да даде мъдър съвсет. Дори и в днешно време, ако един мъж трябва да работи много, за да постигне професионална реализация, то на една дама са й нужни два пъти повече усилия. Това, което прави жените добри лидери винаги е била тяхната интуиция и вроден талант за социално общуване.
Обикновено това са качества, които всяка жена притежава, но не винаги знае как да ги доразвие и използва успешно. Именно, за да помогнат на дамите да осъвършенстват природните си заложби, специалистите от MaStudio, организират тази неделя, 12 декември, във Варна клас по обществен етикет.
Водеща на класа ще бъде Мария Касимова. Като дъщеря на актьор и режисьорка, тя съчетава в себе си артистизма и организираността, които заедно я превръщат в журналист с успешна кариера. Работила е в редица национални медии: БНТ, “Стандарт”, “24 часа”, “Сега”, “Демокрация”,  списание “Едно”, българското издание на списание ELLE, списание “Капитал LIGHT”, списание за деловата жена НЕЯR.  Страстта й към усъвършенстване на женската грация и финес я отвеждат в сертифицирани училища по етикет и добри маниери в Лондон, Париж и Брюксел.
Ето какво казва тя за целите на подобен клас по етикет и социално общуване:  «Предлагаме един забавен и атрактивен модул, в който могат да се научат основните правила на високия клас социално общуване. На чаша английски чай и изискана вечеря дамите могат да научат кодовете на класическия европейски етикет и да обогатят уменията си да създават и поддържат най-ценния ресурс на бизнеса – контактите.»
В първата част на занятията участниците в класа ще се запознаят с малките тайни на доброто представяне: начини за ръкуване, различни поздрави, както и с така важните в бизнес средите правила на визитната картичка. След това дамите ще изучат съвети за правилен дрес код и изискан грим. Изключително интересна и полезна за участничките ще е частта от курса, в която ще се докоснат до Класическата английска церемония по пиене на чай.
Класът ще завърши с практическо занятие-вечеря, в което всеки ще може да упражни наученото, както и ще може да се запознае практически с най-важните детайли от етикета на масата: типове светски събития, подреждане на гостите и т.н.  
Всяка жена е дама, но не всяка знае как най-точно да изрази тази своя заложба. Подобен тип класове целят най-вече да отворят вратичката на женския финес и да дадат самочувствие, че жената е нежния пол и трябва да се гордее с това.





Ключови думи: Мария Касимова, дами, дами в Бургас, дами във Варна,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |