В новините
 
23.12.2010 08:55   Новината е видяна 9359 пъти
ВЪЛШЕБНА СРЕЩА С ДЯДО КОЛЕДА


   На 24 Декември, в навечерието на Коледните и новогодишни празници,  Английска Частна детска градина „Братскул”, с изключителната подкрепа на Бургас Плаза Мол ще зарадват всяко дете с подаръци и изненади от коледния чувал. От 4 часа следобяд  ще се тегли Коледната ни томбола с награди две луксозни детски колела. Целият ден ще е наситен с много музика, игри, танци и забавления. Елате и се забавлявайте.

  Това е кулминацията на продължила един месец съвместна инициатива, при коята на 2 етаж на Бургас Плаза Мол, срещу магазин за детски играчки „Хиполенд” беше създаден магически свят на забавления. Там малчуганите могат да се въплатят в своя любим герой,  да се превърнат в принцеси или пирати за да се подготвят за своята среща с Добрия старец и красивата Снежанка. Специално за целта осигурихме богат гардероб от костюми и аксесоари за деца от всички възрасти.  В нашето  артистично  ателие опитни аниматори рисуват детските лица, което е едно от най-любимите им забавления. Професионален фотограф запечатва този така специален момент, наситен с искрената детска радост и коледно очакване. За да насърчим детският  стремеж за изява и креативност създадохме ателие за рисуване, където децата запечатват своите фантазии за Вълшебна Коледа. Получихме много писма, изпълнени с желания за мечтаните подаръци.  Всяко дете, посетило Центъра се включи и в Коледната ни томбола. Деца и родители имаха възможността да изживеят наситени с искрено детско щастие моменти.

   Най-сърдечно благодарим на всички наши партньори за оказаната подкрепа, посредством която успяхме да осъществим една Щастлива Коледа за децата от Бургас и региона. Благодарности изказваме на Кроношпан, Победа АД, ANG Insurance, Вайпър Груп ЕООД, Парти Център „Смарти Парти”.
 
  Центърът е отворен до 31.12 от 11 до 20 часа и всички предлагани услуги са безплатни.





Ключови думи: Бургас, забавления, детска градина, коледа,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |