В новините
 
05.02.2011 07:04   Новината е видяна 6739 пъти
Бургас - дъждове потопиха Анталия. Акулите плуват

Силни дъждове съпровождат тренировките на бургаските футболисти в Анталия, съобщават от пресцентъра на Черноморец Бургас. Акулите не се плащат от вода. От небето са се изливали кофи дъжд, но това не е попречило на тренировките ...

Дъжд в Сиде за втория ден от тренировките на „акулите”
Силен дъжд съпътстваше първата тренировка от втория ден на престоя на „Черноморец – Бургас” в Анталия. От сутринта времето се заоблачи и заваля. На няколко пъти дъждът се усилваше, но това не попречи на тренировката на отбора.
Всички 23 футболисти тренираха в добро темпо и кондиция. Старши треньорът Антон Велков не даде нито минута отдих за играчите, за да ги предпази от евентуална настинка. Интензивната тренировка продължи точно 90 минути, като в края футболистите направиха двустранна игра, в която всеки изпълняваше персонални задачи, поставени от треньора.
Дъждът спря около обяд, а времето даде заявка да се оправи в следобедните часове, когато е планирана втората тренировка на отбора. Всички футболисти са здрави и тренират пълноценно. Леките оплаквания които имаха Мартин Тошев и Муса Койта, преди заминаването за Турция, са напълно отшумели и те тренират наравно със съотборниците си.




Ключови думи: бургас, футбол, футболисти, черноморец бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |