В новините
 
07.02.2011 05:41   Новината е видяна 6279 пъти
Половин ден почивка за „акулите”, преди контролата в понеделник

Старши треньорът Антон Велков реши да даде половин ден почивка на своите футболисти, които вчера изиграха първата си контрола в Анталия срещу Винтертур, завършила наравно 1:1.
 Тази сутрин футболистите получиха час повече за сън, след което имаха на разположение време до обяд, което да използват както намерят за добре. Някои от играчите влязоха във фитнеса, други направиха кратко възстановяване след мача, а трети използваха хубавото слънчево време за разходка по крайбрежието и около басейна на хотел Сенсимар.
 След мача с швейцарския тим няколко от играчите имат оплаквания, но като цяло те не са сериозни и никой от тях няма да има проблем да играе в утрешната контрола с румънския „Вълчеа”, отбор от втора дивизия на северната ни съседка. Мачът е от 15 часа в понеделник на комплекса Емирхан.
 Преди това обаче още днес следобед и утре играчите отново здраво ще се изпотят, т.като програмата предвижда две тренировки преди мача. След днешното следобедно занимание, старши треньорът Антон Велков и спортният мениджър Златко Янков, ще гледат двубоя на ЦСКА срещу „Черноморец” Одеса, който се играе по-късно на терен в Сиде.




Ключови думи: треньор бургас, Антон Велков, футбол. футбол бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |