В новините
 
09.02.2011 12:06   Новината е видяна 9264 пъти
Състав на днешната контрола на Черноморец

Днес по обяд стана ясен стартовият състав на „Черноморец – Бургас” за срещата с лидера на втора австрийска дивизия „Адмира” Тренквалдер. Мачът ще се играе на терен №1 в спортния комплекс Емирхан в Сиде и ще започне в 15:30.
 На вратата ще застане Паскал Борел, а след него треньорът е подредил полевите играчи Венелин Филипов, Венцислав Бонев, Енис Хайри, Орлин Старокин, Тодор Паланков, Рикардо Андре, Бранимир Костадинов, Пламен Крумов, Лис Муитис и Муса Койта. Останалите футболисти са включени в списъка на резервите, като старши треньорът ще прецени кои от тях ще влязат по-късно в игра.
В отбора няма контузени футболисти, но в мача срещу австрийците Велков няма да може да разчита на младежките национали Мартин Тошев и Георги Терзиев, които днес ще играят за националния младежки тим на страната ни срещу Камерун в Ловеч. Веднага след мача те ще тръгнат към Турция и ще се присъединят към лагера на „акулите”. И двамата ще бъдат на разположение на бургаския тим за последния приятелски мач в Анталия срещу отбора на „Бран” Берген в петък.
 След края на контролната среща с „Адмира”, старши треньорът Антон Велков планира да остане и да изгледа спаринга между ЦСКА и „Амкар” Перм, които играят на съседен терен от 17 часа. След вечеря отборът на „Черноморец – Бургас” ще замине за базата на националите в Анталия, където от 21 часа българско време ще се играе мача между България и Естония.
 След края на мача с отбора на Адмира Тренквалдер, очаквайте подробности на официалния сайт на клуба, както и видео с най-интересните моменти от двубоя.




Ключови думи: Черноморец, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |