В новините
 
10.02.2011 03:41   Новината е видяна 9165 пъти
Среща с българския маратонец Андрей Стефанов

На 10 февруари /четвъртък/ в 11 часа на трибуните на Гребната база в Пловдив - среща с българския маратонец Андрей Стефанов. Ще видите старта на първата в България подготовка за ултрамаратон. От утре в продължение на 10 дни Андрей ще бяга около Гребната база по 60 км на ден!!!  Ще започва с 5 км загрявка, тичане 50 км и още 5 км за адаптиране на организма, така че общият пробег ще е 60 км на ден.
Така 23-годишният Андрей ще се подготвя за маратони и ултрамаратони - 6- или 10- дневни, които се провеждат в Ню Йорк всяка година. Голямата му цел е да се включи в състезанието 3100 мили (5000 км), организирано от Шри Чинмой Тийм. Единственият българин, който 3 пъти е участвал на това състезание е Цветан Цеков – Шопан, който утре също ще присъства на срещата. И Цветан и Андрей  се подготвят по методика на заслужилия треньор по борба Иван Гарабитов. През 2007 година Иван Гарабитов помогна на американеца Ашрита Фърман, човекът с най-много рекорди за Гинес, да постави 2 рекорда в България като го възстанови със специална програма. Българският треньор се е съветвал за своята методика с Карл Луис, обявен за лекоатлет на 20-ти век, носител на 9 златни и 1 сребърен олимпийски медали.




Ключови думи: Андрей Стефанов, маратонец, маратон,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |