В новините
 
16.02.2011 18:41   Новината е видяна 9823 пъти
Черноморец – Бургас преди старта на първенството

Днес футболистите на „Черноморец – Бургас” направиха първа тренировка за седмицата след прибирането си от лагера в Турция.  Играчите получиха  ден почивка и  вече започнаха  подготовка за предстоящия си първи мач идната седмица с „Академик” София. Дотогава играчите ще тренират на новите терени на спортния комплекс „Гнездо на акули”, които въпреки зимния сезон са в отлично състояние за водене на занимания.
 Сутринта спортно – техническия щаб наблегна на физически натоварвания по специална програма, подготвена от кондиционния специалист Федерико  Панонцини. Следобедното занимание отново ще се проведе на Кампуса. В отбора няма контузени играчи и всички са на разположение на старши треньора Антон Велков. 
 До петък включително футболистите ще тренират по веднъж дневно, а в събота ще пътуват до Сливен, където ще изиграят  последната  си контрола преди началото на сезона срещу  едноименния тим.




Ключови думи: черноморец, бургас, футбол,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |