В новините
 
21.02.2011 07:26   Новината е видяна 22855 пъти
Страх скова Сливен

Неприятна изненада получиха футболистите и ръководството на ПСФК „Черноморец-Бургас” от своите колеги от ОФК „Сливен”. Непосредствено преди началото на контролата домакините решиха, че двубоят на елитните отбори, който трябваше да се играе на централния терен „Хаджи Димитър”,  ще бъде преместен на едно от помощните игрища. Преди клубният автобус на отбора да потегли от Бургас, спортно-техническият екип на „Черноморец” поиска и получи от домакините потвърждение, че мачът ще се играе на централния терен. След пристигането си обаче гостите установиха, че „Сливен” са променили решението си.
Независимо от това, старши треньорът Антон Велков и неговите помощници огледаха резервното игрище, където трябваше да се играе срещата. След като се запознаха с условията, треньорският щаб единодушно реши, че на този терен не може да се играе нормален футбол и с оглед запазването на здравето на футболистие, отказа контролата.
Така седмица преди началото на шампионата и важният първи мач с „Академик” София, Антон Велков не успя да направи последни корекции по отношение на играта на отбора. Старши треньорът на „Черноморец” бе решил в срещата да изпробва тактически варианти, които ще бъдат необходими за мача след седмица.
След прибирането на отбора в Бургас, футболистите направиха интензивна тренировка и възстановяване на спортен комплекс „Лазур”. За треньорите и футболистите остана огорчението от непрофесионалната постъпка на колегите им от ОФК „Сливен”.
Следващата тренировка на „Черноморец-Бургас” е насрочена за понеделник от 15:00 на кампуса „гнездо на акули”.




Ключови думи: футболисти, Черноморец-Бургас, футбол, Бургас, Антон Велков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |