В новините
 
12.10.2004 12:33   Новината е видяна 2824 пъти
Полицаи от Бургас и Къркларели ще залавят терористи
Сътрудничество в дейността по контрола на пътния трафик между РДВР Бургас и Областната дирекция по сигурността Къркларели е обсъждано на работно заседание днес в Бургас. Двете дирекции ще работят заедно и за предотвратяването и разкриването на кражби на моторни превозни средства, за издирването и залавянето на криминално проявени лица на територията на двете области. Полицейските директори се споразумяха да си сътрудничат и в потушаването на пожари , избухнали в района на граничната полоса.
На работното заседание представителите на двете области обсъдиха още сътрудничеството между двете дирекции в дейността по издирването, оператвния контрол и залавянето на лица, уличени в подготовката и извършването на терористични актове и членове на терористични организации. Двете области ще си сътрудничат и в борбата срещу контрабандата на наркотични вещества, незаконната миграция и други незаконни трансгранични дейности.
Турската делегация, водена от директора по сигурността в Къркларели-Турция Решат Алтай е на двудневно посещение в града. В програмата и са предвидени официални срещи с областния управител, апелативния прокурор, Генералния консул на Република Турция в Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |