В новините
 
18.10.2004 02:39   Новината е видяна 8236 пъти
Преглед на печата
Черноморски Фар

Естествено водещ материал е скандалната преди всичко Катя Касабова :)) - една от най-информираните девойки в Бургас. Противна на очакванията, знаейки, че на характера и трудно се издържа (така казват за нея, а тя е като едно кротко агънце :), разбрахме, че останала от наалото до края и даже я харесали :)). Повече след таи загадка - във Фара, защото днес на нашата "будка" го има с 1 брой повече. Репортажът действително е интересен и дори ни дава идея какво ще гледаме по телевизията следващата седмица.
Полезна информация - кое се признава като разход(данъчно облекчение) на едноличния търговец - няколко мечтания..



Бургас днес и утре
На вода е пусната (сега внимание) "първата на българската гранична полиция плаваща железобетонна кораборемонтна работилница" или както ни учеха в 4-ти клас - пусни повечко пояснения и му гледай сеира. Съоръжението е построено за половин година, а парите са от проект по програма ФАР за съфинансиране на сигурността.

Населението на Бургаска област е намаляло с 1124 души(, ако може да се вярва на статистическия институт,) за една година. Sledwat nerazbiraemi danni za ravdaniq i preselwaniq, koito za edin turisti`eski region sa otnositelni kato potok.

За три години над 8 млн лева са зиточени за екологични проекти в Бургаска област. ПУДООС е "Предприятие за Управление на Дейностите по Опазване на Околната Среда".

Смешки на тема има ли корупция в образованието. Категорични сме, че няма. Има изнудване на родители и принуда да употребим децата си като клиенти на приятелски фирми, организиращи екскурзии. Последен Виц: Министерството на науката и образованието е утвърдило програма за СИП "Антикорупция" за ученици от 9-ти до 12-ти клас. Учителите се събрали и се разбрали, че в средното образование корупция няма.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |