В новините
 
19.10.2004 13:52   Новината е видяна 3399 пъти
БСП Бургас против увеличение на здравните осигуровки
Общинската организация на БСП в Бургас ще се противопостави на правителството, ако кабинетът премахне допълнителното заплащане за прослужено време и въведе увеличаване на здравните вноски с 2 %, обяви общинският лидер на левицата Стойко Танков. От БСП настояват за изготвяне на бързи механизми за изпълнение на вземанията на държавата за здравни осигуровки от некоректни работодатели. Бургаските социалисти подкрепят усилията на синдикатите за създаване на здравословни условия на труд и намаляване на трудовите злополуки.

РДВР Бургас издирва Мариела Стоянова Райкова, родена на 08.05.1987 год. в Бургас. Същата е напуснала дома си, като е в неизвестност от 16.09.2004 год. В деня на изчезването си е била облечена със светлосини дънки, бял анурак и бяло-розов потник. Мариела е висока около 165 см, с нормално телосложение, чуплива, къса руса коса, в момента с червеникав оттенък. Лицето й е бяло, гладко и овално, с тънки вежди и пъстри очи. В областта на кръста си Мариела Райкова има татуировка : две мишки една срещу друга. На коляното – белег от порезна рана. Втори белег има а в тилната горна дясна част на главата. Тя страда от астматично заболяване. РДВР Бургас призовава гражданите, които имат някаква информация за Мариела Райкова да се обадят на тел. 856 323, 856 095 или 856 769 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им ще бъде гарантирана!

Неизвестен извършител се опита да подпали павилион за захарни изделия пред блок 21 в комплекс “Зорница” през изминалата нощ. След изкъртване на метален лист от стената на павилиона, извършителят е подпъхнал напоени с бензин парцали, които е запалил. Огънят се е самозагасил, нанесените щети в павилиона са за сумата от 1 000 лв, работата по случая продължава от служители на Пето РПУ Бургас.







v




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |