В новините
 
25.10.2004 10:19   Новината е видяна 3064 пъти
Приключва седмицата за Здраве и безопасност при работа
Днес приключва европейската седмца обявена за седмица за “Здраве и безопасност при работа”.Тази година тя се провежда под мотото “Да строим безопасно”.По този повод днес в областна администрация Бургас ще се съберат на среща-разговор експерти чиято деност е пряко свързана с безопасните при работа условия на труд.

От днес започват мероприятията организирани по повод 31 октомври-международния ден на Черно море.На местно ниво организатори на събитието са Община Бургас,Фондация Зеленият бургас и Басейнова дирекция за Черноморски регион.Точно в 9 часа тази сутрин в Основно училище Васил Априлов ще бъде открита подвижна класна стая под формата на Земно кълбо.

В началото на м. ноември т.год в Бургас ще бъде разкрито Почетно консулство на Руската Федерация стана ясно по време на среща на областния управител Иван Витанов с новоназначения руски посланик Анатолий Потапов. Офисът на дипломатическата мисия ще бъде разкрит на ул. Републиканска в града.Сградата вече е обозначена със символите на Федерацията. До седмица се очаква руското Министерство на външните работи да връчи официален патент.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |